Naturlig Rent Biologisk Lugtfjerner 500ml

95,20 kr.
Before 119,00 kr.
SPAR 20%
Inkl. moms

Naturlig Rent Biologisk Lugtfjerner 500ml

Et musthave i alle hjem med dyr!

Naturlig Rent biologisk rent lugtfjerner indeholder en unik samling af mikroorganismer der finder og nedbryder organisk materiale som urin, æggehvider, kulhydrater, proteiner, cellulose og fedt. Og gør det til et effektiv middel mod lugten af urin hvis din kat har haft et uheld.

DUO funktion - øjeblikkelig indkapsling af lugten, så begynder mikroorganismerne at nedbryde og fjerne det organiske materiale, der forårsager lugten. Når det organiske materiale er helt nedbrudt, vender lugten ikke tilbage.

Kan bruges på f.eks. sofaer, senge, tæpper, bilen, klinkegulve og fuger m.m. Produktet kan sprøjtes på alt, der kan tåle vand.

Har du kæledyr, der har f.eks. urineret på en sofa, sug så meget op med papir. Spray derefter midlet på, så du har dækket hele pletten samt lidt udenfor. Spray ikke for meget på, så der er risiko for udtørring efterfølgende. Mikroorganismerne begynder at nedbrydes og følger urinen dybt ind i polstringen, og nedbryder hele pletten, i modsætning til kemikaliebaserede rengøringsprodukter, der kun kan rense overfladen.

Anvendes med fordel sammen med Naturlig Rent biologisk rengøringsmiddel.

<5% alifatiske kulbrinter, <5% amfotere overfladeaktive stoffer, <5% mikroorganismer. pH: 8.

Opbevares frostfrit og køligt. Holdbarhed: 24 måneder.

OBS!

NATURLIGT RENT Biologisk Rengøring må ikke blandes med andre kemikalier og medicin, da de kan nedbryde mikroorganismerne i produktet.

  • Tilbud!
  • -20%
På lager Antal
categories:
Reference:

720.0052 Pal 2 L

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord